2019-2020 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Bölümü 4.Modül Bitirme DELTA Online Yazılı Telafi Sınavları

Sevgili öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Bölümü 4.Modül Bitirme DELTA ONLINE Yazılı TELAFİ Sınavları 17.06.2020 tarihinde  OIS platformunda 3 ayrı oturumda yapılacaktır.

DELTA OIS Telafi Sınavına girecek öğrencilerin  isim listesini görmek için tıklayınız.

DELTA sınıfları için her üç oturumdan önce MS TEAMS’de gerçekleşecek yoklama ve hazırlık süreci için gereken MS TEAMS KOD’ larını ve öğretim görevlileri e-posta adreslerini görmek için tıklayınız.

Ayrıca, her iki listeye de OIS’ te duyurular bölümünden  ulaşabilirsiniz.

DELTA yazılı sınav saatleri aşağıdaki gibidir.

Listening                                    MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 9:10-9:30 (20’)

OIS SINAV: 9:30-10:10 (40’)

Use of English & Reading        MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 10:20-10:35 (15’)

OIS SINAV: 10:35-12:05 (90’)

Writing                                       MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 13:00-13:15 (15’)

DELTA        OIS SINAV: 13:15-14:45 (90’)

OIS platformu üzerinde yapılacak yazılı sınavlarla ilgili bilgilendirme yazısına OIS duyurular sekmesinden ulaşabilirsiniz. Sınav öncesinde bilgilendirme yazısını okumanız süreçlerde sorun yaşamamanız açısından önem teşkil etmektedir.

MS Teams platform üzerinde yapılacak Hazırlık/Yoklama oturumları sırasında yanınızda resmi geçerli bir kimlik bulundurmanız gerekmektedir.

18 Haziran 2020 Perşembe günü yapılacak olan 4. Modül Bitirme DELTA ONLINE Konuşma TELAFİ Sınavı listeleri ayrıca duyurulacaktır.

Sağlık ve başarılar dileriz.

İngilizce Hazırlık Bölümü Başkanlığı

16 Haziran 2020 Salı