2019-2020 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Bölümü 4.Modül Bitirme BETA-GAMMA Online Yazılı Telafi Sınavları

Sevgili öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Bölümü 4.Modül Bitirme BETA-GAMMA ONLINE Yazılı TELAFİ Sınavları 15.06.2020 tarihinde OIS platformunda 3 ayrı oturumda yapılacaktır.

BETA OIS Telafi Sınavına girecek öğrencilerin  isim listesini görmek için tıklayınız.

GAMMA OIS Telafi Sınavına girecek öğrencilerin isim listesini görmek için tıklayınız.

BETA-GAMMA sınıfları için her üç oturumdan önce MS TEAMS’de gerçekleşecek yoklama ve hazırlık süreci için gereken MS TEAMS KOD’ larını ve öğretim görevlileri e-posta adreslerini görmek için tıklayınız.

Ayrıca, her iki listeye de OIS’ te duyurular bölümünden  ulaşabilirsiniz.

BETA-GAMMA yazılı sınav saatleri aşağıdaki gibidir.

Listening                                   MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 9:10-9:30 (20’)

OIS SINAV: 9:30-10:00 (30’)

Use of English & Reading       MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 10:20-10:35 (15’)

OIS SINAV: 10:35-12:05 (90’)

Writing                                        MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 13:00-13:15 (15’)

BETA              OIS SINAV: 13:15-14:25 (70’)

GAMMA         OIS SINAV: 13:15-14:45 (90’)

OIS platformu üzerinde yapılacak yazılı sınavlarla ilgili bilgilendirme yazısına OIS duyurular sekmesinden ulaşabilirsiniz. Sınav öncesinde bilgilendirme yazısını okumanız süreçlerde sorun yaşamamanız açısından önem teşkil etmektedir.

MS Teams platform üzerinde yapılacak Hazırlık/Yoklama oturumları sırasında yanınızda resmi geçerli bir kimlik bulundurmanız gerekmektedir.

16 Haziran 2020 Salı günü yapılacak olan 4. Modül Bitirme BETA & GAMMA ONLINE Konuşma TELAFİ Sınavı listeleri ayrıca duyurulacaktır.

Sağlık ve başarılar dileriz.

İngilizce Hazırlık Bölümü Başkanlığı

13 Haziran 2020 Cumartesi