2015-2016 Bahar Yarıyılı FBE Lisansüstü Programlara Başvuru

T.C.PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüzün aşağıda belirtilen Anabilim Dallarında mevcut bulunan Yüksek Lisans ve Doktora programlarına öğrenci alınacaktır:

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı
Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı
Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Anabilim Dalı

(Yüksek Performanslı Deniz Platformları Yüksek Lisans Programı)

Başvurular Enstitümüze 01 Şubat 2016 Pazartesi Saat 17.00’ye kadar web sayfamızdan online student.pirireis.edu.tr olarak yapılır.

2015-2016 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Kontenjan ve Başvuru Koşulları

Anabilim Dallarına ait kontenjanlar, başvuru koşulları ve online kayıt kılavuzu ekte belirtilmiştir.

Başvuru Takvimi:

ÖN KAYIT İÇİN ADAYLARIN YAPMASI GEREKENLER,

Enstitü Web Sayfasında ONLINE BAŞVURU FORMU’nun Doldurulması,

MÜLAKAT TA GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER:

Online Kayıt kılavuzunda (3. ADIM Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler) yazılı belgelerin mülakat saatinden önce Enstitü Sekreterine teslim edilmesi,
Online Kayıt kılavuzunda (4. ADIM Yabancı Uyruklı Öğrenci Kayıt İçin Gerekli Belgeler) yazılı belgelerin mülakat saatinden önce Enstitü Sekreterine teslim edilmesi,

Adayların kesin kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt kabul edilmemektedir.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:
enstitu@pirireis.edu.tr
+902165810050 – 1495