2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti

Piri Reis Üniversitesi; 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni, 5 Ekim, 2015 tarihinde Deniz Kampüsü – Konferans salonunda gerçekleşti. Tören programı; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ve PRU Tanıtım Filmi ile başladı.

Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan Rektörlük Açılış konuşmasını yaptıktan sonra konuşmayı takiben akademik birimler sırası ile; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ;Denizcilik Fakültesi ; Mühendislik Fakültesi ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu bölüm/programlarını tanıttılar.

Protokol konuşmaları; Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin Kalkavan ile başlayarak sırası ile ;Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve T.C. Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. Özkan Poyraz ile son buldu.

Bölümlerine derece ile giren öğrencilere çoşkulu bir tören ile ödülleri takdim edildi.
Açılış Dersi; Prof. Dr. Sander Çalışal tarafından 20 dakikalık bir konuşma ile taçlandırıldı.
Tören; akademik kadro ve değerli misafirlerimizin sahneye daveti ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

15 Ekim 2015 Perşembe