2015 – 2016 Akademik Yılı 4. Modül Bitirme Sınavı Sonuçları

2015-2016 Akademik yılı hazırlık bölümü öğrencilerimizin 4.Modül sonu başarı durumları modüllere göre listelenmiştir. Beta Repeat, Gamma ve Gamma Repeat modülündeki öğrencilerimizin modül başarı notları listelerde belirtilmiştir. Delta modül bitirme sınavı , İYS ( İngilizce Yeterlik Sınavı) niteliğinde olduğu için öğrencilerimizin sadece başarı durumları belirtilmiştir. Sınav hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz, en geç bir hafta içinde yazılı olarak Hazırlık Bölüm Başkanlığı’na başvurabilirler.

BETA REPEAT 4.KUR MODÜL BİTİRME SINAVI SONUÇLARI DELTA EXTENDED SEVİYESİ 4.KUR MODÜL BİTİRME SINAVI SONUÇLARI DELTA REGULAR SEVİYESİ 4. KUR MODÜL BİTİRME SINAVI SONUÇLARI GAMMA REPEAT 4. KUR MODÜL BİTİRME SINAVI SONUÇLARI GAMMA SEVİYESİ 4. KUR MODÜL BİTİRME SINAVI SONUÇLARI

24 Haziran 2016 Cuma