2. Seviye Tespit Sınavı Duyurusu (DGS Öğrencileri Dahil)

Değerli Öğrencilerimiz,

27.09.2021 Pazartesi günü İngilizce Hazırlık Bölümü Kampüsü'nde (İstasyon Mah. Hakim Sk. No=3 Tuzla/İSTANBUL) yapacağımız Seviye Tespit Sınavı (STS)  saati ve yerini gösteren  listeleri ve sınav hakkındaki bilgilendirme metnini ( ...@pru.edu.tr uzantılı mail adreslerinize de gönderilecektir) inceleyerek, güvenlik kontrolleri esnasında yığılmaları ve gecikmeleri önlemek adına size tanımlanmış sınav saatinden 1-1.5 saat öncesinde kampüste  gerekli kırtasiye ve COVİD önlemleri kapsamındaki malzemeler ile hazır bulunulması önemle rica olunur. STS'ye katılmayan öğrencilerimiz başlangıç seviyesi olan Alpha kuruna tefrik edileceklerdir. STS'den 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz 29-30.09. 2021 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'(İYS) na katılmaya hak kazanacaklardır. Sadece STS'den 50 ve üzeri not alıp İYS'ye katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin isim listeleri ve sınav yeri bilgilendirmeleri yine web sitemizden duyurulacaktır.

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı: 27 EYLÜL 2021 Pazartesi

Okul binasına giriş 9:00’da başlayacaktır. Girişte ateşiniz ölçülecektir.

Sınav Saati: 10:30- 11:50

Öğrenci Sınav Bilgilendirme Metni

2. Seviye Tespit Sınavı Listesi

DGS Seviye Tespit Sınavı Listesi

BAHSİ  GEÇEN  HER SINAV GÜNÜ İÇİN TAMAMLANMIŞ AŞI (2 doz) YA DA SON  72 SAAT İÇERİSİNDE ALINMIŞ PCR TESTİ SONUCU İBRAZ EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU BELGELENDİRMELERİN İLGİLİ SINAV TARİHİNDE (HER SINAV GÜNÜ İÇİN  AYRI OLARAK) GEÇERLİLİĞİ GEREKMEKTEDİR. BU ŞARTLARIN SAĞLANMAMASI DURUMUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN KAMPÜSE GİRİŞ YAPMALARI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

25 Eylül 2021 Cumartesi

360°