18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü Etkinliği büyük bir katılımla PRU Konferans salonunda yapıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü Etkinliği büyük bir katılımla PRU Konferans salonunda yapıldı. "Çanakale Savaşları" açılış konuşmasını PRU Denizcilik Tarihi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdür Vekili Dr.Öğr.Gör. İbrahim AKIN yaptı.Çanakkale 18 Mart Üniveristesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Ahmet Mete TUNÇOKU' da 103. Yılında Çanakkale Savaşlarına Bakış Konulu bir konuşma yaptı.

Törene PRU Mütevelli Heyeti Üyesi (E) Oramiral Metin Ataç, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Aslanoğlu, Denizcilik Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Süleyman Özkaynak, DMYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nazmi Çeşmeci ve çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü Etkinliği

20 Mart 2018 Salı